25 Haziran 2015

Çeşme Pansiyon Apart Otel Fiyatları

Çeşme pansiyon tatilcilerine uygun fiyatlar sunan bir tatil bölgemizdir.Bu bölgede bulunan pansiyonlar uygun fiyatları ile hizmet veren ucuz pansiyonlardır.Fiyatları otellere nazaran daha uygundur.En ucuz pansiyon fiyatları bizde..

Sun Apart Otel Çeşme Fiyatları 169 - 249 TL aralığın da yer almaktadır.Apart Otel fiyatları bağlayıcı değildir,sezon içerisinde değişiklik gösterebilir.


Tümüyle yenilenen apart binasının odalarında, sizlere evinizin konforunu yaşatmaya çalışıyoruz. Tamamen ihtiyaçlarınız düşünülerek hazırlanmış apartlarımız da huzurla konaklayabilir, muhteşem deniz, doğa ve Sakız Adası manzarasına sahip oda ve balkonun keyfini sürerek her yönüyle unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Sun Apart 45 apart odaya ve 7 stüdyo daireye sahiptir. Tüm apartlarımız da mutfak ve gerekli malzemeler, buzdolabı, televizyon, klima, saç kurutma makinası standart olarak yer almaktadır.

Ayrıca özel plajı, kapalı ve açık yüzme havuzu, hamamı, kahvaltı ve yarım pansiyon seçenekleriyle sizleri bekliyoruz.

Zeyno Apart Otel 175 TL başlayan fiyatlarla tatil yapma imkanı sunuyor.Apart otel olarak fiyat konusunda biraz pahalı gibi..

Çeşme’nin doğallığı korunmuş ,asırlık zeytinler arasında merkeze 2 dk yürüme mesafesi uzaklıkta bulunan Zeytin Apart Otel’imiz deneyli turizimci patronu ,güleryüzlü ve eğitimli personeli ,huzurlu ve temiz odaları,yetişkinler ve çocuklar için havuzlari ,asansörü ve iç açıcı manzaralı terası ile gunun 24 saatinde hizmetinizdedir.

Zeytin Apart Otel toplam 2 studyo odaya ve 10 apart odaya sahiptir.

Zeytin Apart Otelde odalar salon,banyo ve havuz manzarali balkon icermektedir.Bunun yani sira odalarda klima/telefon baglantisi ve butun mutfak gerecleri de mevcuttur.

* Televizyon
* Buzdolabi
* Klima
* Balkon
* Telefon
* Wireless İnternet

Tülce Pansiyon 50 TL den başlayan fiyatlarla,sadece oda fiyatıdır.fiyatlarımız kişi başı fiyatlardır.Extra ücretler fiyatlara dahil değildir.Burada ki fiyatlar bağlayıcı değildir,en sağlıklı pansiyon fiyatlarını telefonla arayarak sorunuz.

FİYAT KİŞİ BAŞI GÜNLÜK FİYATTIR.

PANSİYONUMUZ ANTİK YUNAN GÖRÜNÜMLÜ OLUP EGENİN İNCİSİ AYAYORGİ KOYUNA 10 DAKİKA YÜRÜME MESAFELİDİR.
ÇEŞME MERKEZE 300 METRE DİR.

KLİMALI ODALARIMIZ DA MEVCUTTUR. SICAK SU 24 SAAT VARDIR.

APART ODALARIMIZ DA MEVCUTTUR.

KAFETERYAMIZ HİZMETİNİZDEDİR.

Tezcan Otel 80TL den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.Fiyatlar konaklama ve tatil için gayet uygun durumda..

Kişi başı fiyattır. Oda ücreti 80 TL dir Kahvaltı dahildir.

Tatilin keyfini Tezcan Otel’de yaşayarak size vermiş olduğumuz değeri ayrıntılarda fark edeceksiniz.

Otelimiz Çeşme şehir merkezinde olup Çeşme’nin ünlü koyu Aya Yorgi’ye 600 metre uzaklıktadır.Tüm ulaşım yerlerine 2 dakikalık mesafesiyle, sakin gürültüsüz ortamıyla size sunulacak tatilin keyfini burada yaşayacaksınız.

Tüm odalarımızda klima,televizyon,direk telefon ve kablosuz internet mevcuttur.Ferah yüzme havuzumuz la siz konuklarımıza kaliteli hizmet sunmaktayız.

Karla Apart Otel 125TL den başlayan fiyatlarla Çeşme de tatil yapma imkanı sunuyor.

8 adet 1+1 apart

5 adet standart apart

24 saat açık ön büro

Yüzme havuzu ve bar

Çocuk yüzme havuzu

Wireless

Tüm odalarda Balkon, Klima, Tv, Telefon, Buzdolabı, mutfak ve mutfak eşyaları

Dileyen müşterilerimize sabah kahvaltısı servisi verilir.

Meyva bahçesi içinde Çeşme merkezde yer alan otelimiz, 8 adet apart ve 5 adet stüdyo apart ünitesi ile hem doğa ile içiçe, hem de eğlence merkezlerine ve eşsiz plajlarımıza ulaşım kolaylığına sahiptir.

Apartınız da evinizdeki rahatlığı hissederken, bahçemizde havuza girip snack bardan yararlanabilirsiniz..

Doğa ile iç içe, sevimli ve sıcak atmosferdeki apart ve otel özelliğini taşıyan otelimize bekliyoruz.

Çeşme de tatil ve konaklama amaçlı günlük kiralık ,haftalık ya da aylık kiralık yazlıklar da mevcuttur.Bu konu da pek çok farklı seçenek mevcuttur.sitemiz arama motorundan bu konuda arama yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder