25 Mart 2016

ŞİLE EMEK PANSİYON FİYATLARI

Şile Emek pansiyon; İstanbul'a olan yakınlığı ile Hafta içi veya Hafta sonu şehrin kalabalığından biraz olsun uzaklaşıp,rahat bir nefes almak için pek çok tatilci tarafından tercih edilmektedir.Özellikle çalışma hayatının yoğunluğu dolayısıyla tatil için zaman ayıramıyanlar,Hafta sonu küçük bir kaçamak yapmak isteyenler Şile'de buluşuyor.

Şile Emek Pansiyon Konum olarak Şile merkezde bulunmaktadır.Pansiyon Şile Limanına ve plajlara yürüme mesafesinde yer almaktadır,

Şile Pansiyon Fiyatları sezon içerisinde değişiklik gösterdiğinden,müsaitlik ve oda fiyatları ile ilgili bilgi almak için lütfen telefonla iletişim kurunuz.
emek pansiyon
şile emek pansiyon

Şile Emek Pansiyon Odalar

Odalarımızın hepsinde TV & Uydu yayını,Doğalgaz Isıtma, Klima ve Ücretsiz Wireless mevcuttur.

Teras odalarımızda WC, Klima, Wireless Buzdolabı mevcuttur. Orta katlardaki odalarımızda ise Buzdolabı, Mutfak ve WC ortak kullanımdır.

Alt kattaki odalarımızda WC odanın içinde ve Klima, Wireless mevcuttur.

Oturma Salonumuz 16 kişiliktir. Klimalı ve Plazma TV mevcuttur.
şile pansiyon fiyatları
emek pansiyon odalar

Şile pansiyonlarından biri olan emek pansiyon,şile de ucuz ve ekonomik pansiyon arayanların adresi durumundadır.Şile de aile pansiyonu olarak ta hizmet veren Emek Pansiyon,şile de nerede kalınır,Şile pansiyon tavsiyesi aramalarında üst sıralarda yer almaktadır.

Bu pansiyon için henüz fiyat bilgisi girilmedi..




Belediye Meydanı No:2  Şile / İSTANBUL
TEL : (0216) 711 52 68 
FAX : (0216) 711 52 69
GSM : (0541) 711 52 68

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder