1 Nisan 2016

Ayvalık Sarımsaklı Zafer Apart Pansiyon Fiyatları

Ayvalık Sarımsaklı Zafer Apart Pansiyon

Zafer Pansiyon Apart

Sizleri egenin incisi Ayvalık Sarımsaklı’da Doğa ile iç içe bir tatil geçirmeye davet ediyoruz.Tertemiz denizi İnci gibi kumsalı ile Sarımsaklı da düşlerinizde ki tatil ile tanışacaksınız.Sarımsaklı Zafer Pansiyonda evinizdeki rahatlığı bulacaksınız.




Zafer Pansiyon Apart, Sarımsaklı’da, denize 50 metre mesafede bulunuyor. 65 standart odası, apart daire ve suit seçenekleri olan Zafer Pansiyon Apart, oda kahvaltı ve yarım pansiyon seçeneklerine sahip. Ayrıca tesiste kafe-restoran ve otopark imkanları da mevcut.


Zafer Pansiyon Apart Konumu:
Ayvalık, Sarımsaklı’da, denize 50 metre mesafede yer alan Zafer Pansiyon Apart, Ayvalık’ın merkezine 8 km, Edremit Havaalanı’na ise 40 km uzaklıkta.
Zafer Apart Pansiyon

Zafer Pansiyon Apart Odaları:
65 standart odaya ek olarak apart daire ve suit seçeneklerine de sahip olan Zafer Pansiyon odaları, balkon, banyo, tuvalet, sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, klima, eşya dolabı ve televizyon içeriyor.





Zafer Pansiyon Apart Tesis İmkanları:
İnce kumlu plajlara ve sakin bir denize sahip olan Sarımsaklı kumsalına 50 metre mesafede bulunan Zafer Pansiyon Apart’ın ek olarak ücretsiz otopark hizmeti de mevcut. Kredi kartına taksit imkanı sunan Zafer Pansiyon Apart, 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücreti talep etmezken, 7 - 12 yaş arası çocuklarda % 50 indirim uyguluyor.

Zafer Pansiyon Apart Yemek Hizmetleri:
Oda kahvaltı ve yarım pansiyon seçenekleri mevcut olan Zafer Pansiyon Apart, ayrıca isteğe bağlı hizmet veren bir kafe-restorana da sahip.

Zafer Pansiyon Apart Çevre Aktiviteleri:
Plajlarında serinlemek ve güneşlenmek dışında Sarımsaklı’da, tarihi Küçükköy görülebileceği gibi doğal güzelliğe sahip olan Deliklitaş, Gelin Kaya, Çamlı gibi alanlar da gezilebilir. Ege ve Ayvalık’a özgü lezzetler tadılıp, ada turlarına çıkılabilir, hediyelik eşyalar satın alınabilir.


Adres: ilkkurşun mah,cumhuriyet cad,SARIMSAKLI-AYVALIK


İletişim: Tel 0(266) 324 17 60

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder