2 Nisan 2016

Didim Ünsal Pansiyon Fiyatları

Didim Ünsal Pansiyon

Didim Ünsal Pansiyon Altınkum Plajına 100 metre 3 dakika mesafededir.Denize görüldüğü üzere 50 metredir.

2-3-4 kişilik odalarımız mevcuttur. 2 Odamızda Buzdolabı ve mini mutfak bulunmaktadır. İlave yatak opsiyonumuz mevcuttur. Tüm odalarımıza ait klima duş ve wc olup daimi sıcak su hizmetinizdedir.

Terasımız 2 bölümden oluşur. Havuz manzaralı kısmı mevcuttur. Saat 09.00-10.30 arası kahvaltı, 19.00-20.30 arası akşam yemeği servisimiz açıktır. :Sabah serpme kahvaltı. Akşam Yemeğinde; hergün değişen çorba beyaz veya kırmızı et makarna veya pilav,zeytinyağlı salata,meyve ve tatlı sunulmaktadır.


Deniz Manzaralı Bölümünde ise rahat koltuklarımızda istirahat edebilir,Okey ve tavla takımları mevcuttur tv izlerken dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Pansiyonumuz Club MEDUSA'ya 150 mt mesafededir.

Pansiyonumuz Altınkum Plajına birkaç adım mesafede, yani Pansiyondan terlikleriniz ve havlunuzla çıkmanız yeterli.

Tertemiz odaları, güler yüzlü, esprili personeli ve gürültüden uzaklığı Pansiyonumuzu neden tercih etmeniz gerektiği konusunda size sunabileceğimiz birkaç ipucu...

Sıcaktan bunaldığınızda terasımızda keyifli anlar geçirebilirsiniz.. Her sabah yine terasımızda zengin mönülü kahvaltı (oda fiyatına dahil)ve isterseniz uygun fiyatlarla akşam yemeği de alabilirsiniz

Pansiyon Fiyatlarımız aşağıdaki listede belirtilmiştir.

Pansiyon Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder