4 Nisan 2016

Ovabükü Melinda Pansiyon Fiyatları


Ovabükü Melinda Pansiyon
Ovabükü Melinda Pansiyon Restaurant işletmemiz bir aile işletmesi olup aile ortamında size Datça'nın eşsiz yerinde size özel anılarla dolu bir tatil sözü veriyoruz.Gelin bu tatilde birlikte olalım,doyumsuz keyif ve lezzetleri birlikte yaşayalım.Düşlediğiniz Aileniz ve kendiniz için, asla hafızalardan silinmeyecek bir ortam sizi bekliyor,yılın on iki ayı ve her günü siz burada olmak isteyin yeter. Biz sizi bekliyor olacağız...



Ovabükü Melinda Pansiyonda Misafirlerimizi tümü 2014 yılında bütünüyle yenilenmiş olan son derece konforlu, 2 ve 3 kişilik olmak üzere toplam 13 adet odamızda, oda ve kahvaltı hizmet seçeneği ile konuk etmekteyiz. İhtiyaç halinde odalarımıza bir de çocuk yatağı ilave edebilmekteyiz.
Tüm odalarımızda klima, wi-fi internet, saç kurutma makinesi, havlular ve 24 saat sıcak su standart olarak bulunmaktadır, televizyon ve buzdolabı bulunmamaktadır. Televizyon izlemek isteyen misafirlerimiz için ortak bir televizyon alanı, lobi salonumuzda, ayrıca bulunmaktadır.
Otantik Akdeniz tarzında yöreye uygun döşenmiş odanızda bulacağınız şirin balkonunuzda doğa ve deniz kokulu tertemiz havayı soluyup, nefis Datça doğasının veya Ovabükü sahili manzarasının keyfine varacaksınız.
İşletmemizde Çamaşır/Yıkama hizmeti bulunmaktadır. Kalışınız süresince standart olarak 3 günde bir oda temizlik hizmeti vermekteyiz. Temizlik konusundaki farklı zamanlama isteklerinizi de imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışmaktayız. Odalarımıza ilk gün giriş saati 14:00, oda boşaltma saati ise 12:00’dir.
  
Sezon dışı misafirimiz olmak isterseniz, bahar edasıyla seyreden Datça kışının serin bir gününde bile sizleri zinde bir doğa ve sıcacık keyifli bir pansiyon ortamı bekliyor olacak.

Ovabükü Pansiyon fiyatları 2016



İLETİŞİM

TEL: 0 252 728 0135 GSM: 0 535 855 4831
ADRES: Ovabükü-Mesudiye Köyü
E-MAİL melinda@melinda.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder